santralistanbul

Mayfest geldi çattı

Yazan: Didem Şengül
Hüseyin Aldemir

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde 16’ıncısı düzenlenecek olan bahar şenlikleri 15 Mayıs’ta başlıyor. Listede pek çok ünlü sanatçı ve grup yer alıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin organizasyonunda gerçekleşecek olan geleneksel bahar şenliği Mayfest’te bu yıl sürpriz sanatçılar yer alacak. Final sınavları öncesinde öğrencilerin moral depolayacağı şenliklerin açılışını Sezen Aksu, kapanışını ise Ajda Pekkan yapacak.

Üniversitenin Santralistanbul kampusunda 15-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Mayfest bahar şenliklerinde öğrencileri eğlenceli etkinlikler bekliyor. Bu yıl öncekilerden farklı olarak International Day kapsamında farklı ülkelerden öğrenciler kendi stantlarını da açarak şenliğin havasını değiştirecek.

SezenAksu ve Fahir Atakoğlu’nun açılış konserini vereceği festivalde 16 Mayıs’ta Sophie Ellis Bextor, Model ve Ece Gürsel sahne alacak. Kapanış günü olan 17 Mayıs’ta ise Teoman ve Redd’in ardından Ajda Pekkan dinleyicileriyle buluşacak.

Alternatif Sahne denilen gündüz konserlerinde ise Melis Danişmend, Gökcan Şanlıman, Frapa ve Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu müzik gruplarını dinlemek mümkün. Çeşitliliğin çok olacağı Mayfest 2013’ün üç günlük kombine fiyatı ise 60 TL. Biletler İstanbul Bilgi Üniversitesi kampuslarında kurulacak stantlardan temin edilebilir.

Yorum yazın