Spor

Beşiktaşlı kadın voleybolcular 'grevde'

Yazan: Ecem Türker

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, transfer peşinatları ve dört aylık maaşları yatırılmadığı gerekçesiyle bir haftadır idmana çıkmıyor.

Acıbadem Voleybol Ligi 2014- 2015 sezonunda iddialı ekip kuran Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, maaş ve transfer peşinatlarının yatırılmaması gerekçesiyle 20 Ekim Pazartesi’den beri idmana çıkmıyor. Takım kaptanı Natali Hanikoğlu HaberVs’ye yaptığı açıklamada, “grevlerinin” maaşlar yatırılana kadar devam edeceğini belirtti.

Takım oyuncularından Seray Altay, “Takım yöneticimiz, menajerim Pelin Yüce’yle telefonda görüşmüş ve benle özel olarak görüşmek istediklerini belirtmiş. Hafta içi bir görüşme ayarlanacak ve sanıyorum ki takımın maddi manevi durumları açısından konuşulacak. Umarız bu kötü günler geride kalır” şeklinde konuştu.

Kulübün sporcularla tek tek görüşmek istemesi ise oyuncularda, “ücretlerde indirim yapılması isteneceği”  şeklinde yorumlandı.

Geçtiğimiz yıl Bahçeşehir Üniversitesi’nin sporsor olduğu kadın takımı, bu anlaşmanın yenilenmemesi nedeniyle sezona sponsorsuz başlamıştı. 

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı yarın 17:30’da İstanbul’da Çanakkale Belediyesi ile karşılaşması bekleniyor (ET/GT).

Yorum yazın